Hoofdstuk 24 - Speciale beloften voor moeders

Aan het einde van dit laatste hoofdstuk van dit prachtige boek voor moeders, staat een gebed dat kan helpen om je moederhart te vullen voor de heerlijke taak die God je heeft gegeven:

 

HET GEBED VAN EEN MOEDER

 

‘Vader, ik dank U dat U mij hebt geschapen om moeder te zijn. Ik dank U dat ik als moeder de bestemming vervul die U voor mij koos vóór de grondlegging van de wereld. Ik omhels het moederhart dat U me gaf. Ik geef mijzelf aan deze geweldige roeping.

Vader, ik dank U dat U mij er niet alleen voor laat staan. In Uw hart is een bron van moederschap die nooit opdroogt. Ik put vandaag uit deze onuitputtelijke bron. Ik dank U voor de kracht en wijsheid die U mij vandaag geeft.

Lieve Vader, verzadig mij vandaag alstublieft opnieuw, en elke dag, met Uw moederzalving. Ik wil wandelen in de volheid en kracht van het moederschap die U voor mij hebt ingesteld. Vul mij met Uw wijsheid. Vul mij met Uw zachtheid. Vul mij met Uw lankmoedigheid en geduld. Moge Uw liefde, koestering en voeding vandaag van mij naar mijn gezin stromen.

Vader, ik wil geen vrekkige moeder zijn. Maak me alsjeblieft een geweldige moeder. Vergroot mijn hart en mijn vermogen tot het moederen. Open mijn ogen om voortdurend de behoeften van anderen te zien. Help me mijn eigen egoïsme te vergeten en voortdurend in zelfopofferende liefde te dienen. Laat me echt een openbaring zijn van Uw moederhart voor mijn gezin en voor de wereld.

 

In Jezus naam. Amen.’

 

Download hieronder het hele hoofdstuk en laat je bemoedigen door Gods Woorden.